Amasya ValiliÄŸine Ziyaret
Başkanımız Vedat GÖKÇE ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Amasya Valimiz Sayın Önder BAKAN’ı makamında ziyaret ettik.
Boraboy EÄŸitim, Kültür ve Dayanışma DerneÄŸi olarak, ( Bugün )17 Nisan 2026 tarihinde BaÅŸkanımız Vedat GÖKÇE ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Amasya Valimiz Sayın Önder BAKAN’ı makamında ziyaret ettik.
GerçekleÅŸtirdiÄŸimiz bu anlamlı ziyarette, Boraboy’umuzun geleceÄŸine yön verecek projeler ve bölgeye deÄŸer katacak çalışmalar üzerine verimli istiÅŸarelerde bulunduk. Özellikle Göl İşletmemiz baÅŸta olmak üzere, turizmden sosyal kalkınmaya kadar birçok alanda atılabilecek somut adımları ele alarak, ortak bir vizyon doÄŸrultusunda fikir alışveriÅŸinde bulunduk.Sayın Valimizin yakın ilgisi, destekleyici yaklaşımı ve samimi ev sahipliÄŸi bizleri son derece memnun etmiÅŸtir.
Kendilerine teÅŸekkür ediyor, Boraboy’umuzu her alanda daha ileriye taşımak adına kararlılıkla çalışmaya devam edeceÄŸimizi bir kez daha vurguluyoruz.
Birlikte üreten, birlikte büyüyen, daha güçlü bir Boraboy için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz…
Boraboy EÄŸitim, Kültür ve Dayanışma DerneÄŸi - Yönetim Kurulu




